Aνακοίνωση-Συντονιστικής-12.1.2024-Σεμινάριο-φορολογικό νομοσχέδιο & νομοσχέδιο Υπ.Δικ.-αποδοχές κληρονομιάς-Τρίτη-16.1.2024

ΘΕΜΑ: «Σεμινάριο για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και τις υποχρεώσεις των συμβολαιογράφων-ενημέρωση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με τις αποδοχές κληρονομίας»

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε, ότι την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15:00, θα διεξαχθεί διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και οι υποχρεώσεις των Συμβολαιογράφων-Ενημέρωση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου σχετικό με τις αποδοχές κληρονομίας κ.λπ.», με εισηγητές τον ο κ. Γεώργιο Ρούσκα, Πρόεδρο του ΣΣΕΑΠΑΔ & της ΣΕΣΣΕ, τον κ. Δημήτριο Τζίμα, Πρόεδρο Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, τον κ. Ιωάννη Παππά, Πρόεδρο Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Ιωαννίνων, την κα Ευτυχία Καραστάθη, Ταμία του ΣΣΕΑΠΑΔ και τον κ. Αλέξανδρο Γκούμα, φορολογικό σύμβουλο του ΣΣΕΑΠΑΔ.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να υπάρξει ενημέρωση των συναδέλφων για τις επελθούσες αλλαγές και να επισημανθούν πρακτικές εφαρμογής των νέων ρυθμίσεων.

Στα πλαίσια του ως άνω σεμιναρίου θα γίνει ενημέρωση σχετικά με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την επιτάχυνση της δικαιοσύνης και τις αποδοχές κληρονομίας.

Τρόπος παρακολούθησης του σεμιναρίου

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Για την σύνδεση σας ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://us02web.zoom.us/j/84970222547?pwd=eW9rN3ZaZXVRSnNBWnF3ZVA1ZEFQdz09

Σε περίπτωση σύνδεσης σας από κινητό ή tablet χρησιμοποιήστε τα παρακάτω στοιχεία

Meeting ID: 849 7022 2547

Passcode: 737474

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Ρούσκας