Ανακοίνωση Συλλόγου – Σεμινάριο στο Σύλλογο για θέματα ΕΝΦΙΑ 23.3.2017

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Την  Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017  και ώρα 15.00, στα γραφεία του Συλλόγου μας στον 1ο όροφο (Γ. Γενναδίου 4,) θα πραγματοποιηθεί ενημερωτικό σεμινάριο από την κα Άννα Κόλλια, Προϊσταμένη Α΄ Τμήματος του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας της Διεύθυνσης Εφαρμογής Φορολογίας Κεφαλαίου με θέμα:

«Εφαρμογή της επέκτασης της ηλεκτρονικής οριστικοποίησης του πιστοποιητικού ΕΝΦΙΑ με περιπτωσιολογία και παραδείγματα. Έκδοση πιστοποιητικού ΕΝΦΙΑ-Ειδικές περιπτώσεις (κάθετη ιδιοκτησία οικοπέδων-αγροτεμαχίων-δικαιώματος υψούν κ.λπ.)».

Εισηγητές:

  • Άννα Κόλλια, Προϊσταμένη Α΄ Τμήματος του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας της Διεύθυνσης  Εφαρμογής Φορολογίας Κεφαλαίου.
  • Ευτυχία Καραστάθη, Γενική Γραμματέας Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ..
  • Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος, Μέλος Δ.Σ. Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ..

Συντονιστής Γεώργιος Ρούσκας, Πρόεδρος Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ..

Η παραπάνω εκδήλωση πραγματοποιείται μετά από σχετική άδεια που χορηγήθηκε χθες 16 Μαρτίου 2017 από τον κ. Γεώργιο Πιτσιλή, Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Το σεμινάριο θα βιντεοσκοπηθεί και θα μεταδοθεί και ζωντανά (live streaming) από την ιστοσελίδα μας (enotariat.gr), με εκπομπή την ως άνω ημέρα και ώρα.

Όποιος συνάδελφος το επιθυμεί δύναται να αποστείλει τις ευκρινείς, συντόμως και ακριβώς διατυπωθείσες ερωτήσεις του (μέχρι 10 σειρές) σχετικά με το ανωτέρω σεμινάριο, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, στο email: notaries@notariat.gr, ή στο fax: 210-3848335.

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Ρούσκας