Ανάρτηση δασικού χάρτη των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων της Π.Ε Γρεβενών

ΘΕΜΑ:  Ανάρτηση του Δασικού Χάρτη των Τοπικών & Δημοτικών Κοινοτήτων των Δήμων Γρεβενών και Δεσκάτης της Π.Ε Γρεβενών.

Κυρίες και κύριοι Συνάδελφοι,

           Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το συνημμένο στην παρούσα ανακοίνωση Δελτίο Τύπου αποφασίστηκε η ανάρτηση του δασικού χάρτη για τις  Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κατόπιν της υπ. αριθ. 10275/29-01-2021 (ΑΔΑ 6ΡΩ9ΟΡ1Γ-ΔΗ3) απόφασης της Διεύθυνσης Δασών Γρεβενών

        Σύμφωνα με την ανωτέρω  απόφαση  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας καλούνται οι ενδιαφερόμενοι προς υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του εν λόγω δασικού χάρτη, εντός αποκλειστικής προθεσμίας, η οποία αρχίζει την 12η  Φεβρουαρίου 2021  με καταληκτική ημερομηνία την 27η Μαΐου 2021. Για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή η παραπάνω προθεσμία παρατείνεται κατά είκοσι (20) ημέρες, με καταληκτική ημερομηνία την 16η Ιουνίου 2021.

             Η υποβολή των αντιρρήσεων είναι δυνατή μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Ν.Π.Δ.Δ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ», με τη συμπλήρωση ειδικής φόρμας. Οι αντιρρήσεις αφορούν μόνο το αναμορφωμένο τμήμα του αναρτημένου δασικού χάρτη και μόνο ως προς τα τμήματα που δεν έχουν ήδη υποβληθεί αντιρρήσεις ή αιτήματα προδήλων σφαλμάτων.

Εφιστούμε την άμεση προσοχή σας στο συνημμένο έγγραφο.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Ρούσκας